Jag funderar på att bygga upp en rejäl konstsamling

April 21, 2012

Jag har bestämt mig för att bygga upp en rejäl konstsamling därhemma. Varför vet jag inte riktigt. Egentligen har jag aldrig varit särskilt intresserad konst förut, knappt alls faktiskt. Men det är som det är och nu är jag det. Personligen tycker jag inte att det är särskilt stor mening med att hålla på och ifrågasätta sådana här saker i tid otid. Bättre att liksom flyta med strömmen istället och se vart den för mig, det har alltid varit min inställning och det har tjänat mig väl så här långt skulle jag vilja säga. Hur som helst har jag redan börjat kolla inte lite konstauktioner på nätet framförallt i jakt på lite trevliga tavlor och kanske någon skön skulptur också. Det vore schysst med lite sådana prylar att sprida ut lite varstans i lägenheten. Däremot har jag aldrig riktigt känt för sådana där mer installationsartad verk, det är liksom inte min grej. Jag tycker att de i regel känns krystade och pretentiösa.

Leave a Reply