Det kan väl inte vara så dyrt med massage?

April 19, 2012

Det kan väl inte vara så dyrt med massage? Jag sitter här och funderar om jag kanske inte ska boka in en massage i eftermiddag för jag har så himla ont i ryggen. Jag har ringt en kompis till mig som jobbar med massage Göteborg men hon svarar inte så jag får klara mig på egen hand tyvärr. Det är ju väldigt svårt att massera sig själv vill jag lova och det vet jag för jag har provat. Det bästa vore ju kanske om man köpte någon slag massage stol men jag undrar om de verkligen är så bra? De kan ju knappast mäta sig mot en riktig massör eller massös den saken är ju väldigt klar. Men samtidigt så är det ju så att om jag bara vilar ryggen ordentligt ett tag så kommer det antagligen att bli mycket bättre så småningom och det kanske är onödigt att slösa sina pengar på massage.

Leave a Reply