Jag har försökt sätta mig in i det här med SEO

April 4, 2012

Jag har försökt sätta mig in i det här med SEO eftersom jag har några bloggar och det vore trevligt med lite fler besökare. SEO är en förkortning av search engine optimization, som betyder sökmotors optimering och det handlar om att optimera en hemsida för att komma så högt som möjligt på sökmotorer som t ex Google när någon söker på ett visst ord. Jag har till exempel en hensida om lerfigurer och om någon söker på Google efter lerfigurer så vill jag hamna först på sökresultaten. Det är inte helt lätt att lär sig allt om SEO men jag försöker lära mig så mycket som möjligt. Just nu håller jag på att lära mig om seo hosting vilket tydligen ska vara bra att ha när man har många hemsidor. Inte för att jag har så där jätte många sidor ännu men det är bra att vara förberedd.

Leave a Reply